Abril 2021. "Cal Cerdà : Un model d'agricultura ecològica al Vallès Oriental"
Una entrevista a Marçal Parera, un jove pagès i emprenedor que ha aconseguit transformar una explotació tradicional de cereals a Sant Antoni de Vilamajor en un referent de l'agricultura ecològica del Vallès Oriental.
Des del Blog de sostenibilitat de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor compartim una nova entrada per aquest mes d'abril.
Una entrevista a Marçal Parera, un jove pagès i emprenedor que ha aconseguit transformar una explotació tradicional de cereals a Sant Antoni de Vilamajor en un referent de l'agricultura ecològica del Vallès Oriental.
El respecte al medi ambient i al dret de les persones a menjar aliments 100% saludables són dos dels principis que guien la seva manera d'entendre el conreu de l'horta, i, per coherència amb aquests valors, les quatre hectàrees que cuida només podien treballar-se de forma ecològica.
La finca es diu Cal Cerdà i les persones que hi treballen estimen la terra amb el cor obert. En Marçal ens apropa a la seva finca per parlar del model d'agricultura ecològica, l'impacte positiu de les pràctiques agràries, l'aprofitament dels recursos, la venda dels seus productes i a través del seu punt de vista de la sostenibilitat.
Pots llegir l'entrevista sencera en aquest enllaç.
Consulta més informació sobre la finca Cal Cerdà i els seus productes a la pàgina web.