Encara queda alguna plaça disponible, si estàs interessat/da en inscriure't pots enviar un correu amb les teves dades a info@comsoc.cat
El passat dissabte 12 de febrer de 2022, es va donar el tret de sortida al curs organitzat per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i subvencionat per la Diputació de Barcelona.
Un curs per aprendre i crear podcasts a càrrec de COM-SOC Comunicació Social i amb la col·laboració de Ràdio Vilamajor.
Amb un total de 10 persones inscrites, 6 de les quals són veïns i veïnes de Sant Antoni de Vilamajor, amb representació diversa d'entitats, comerços i de l'Institut Vilamajor, així com la participació d'un dels joves del centre de menors no acompanyats ubicat a Sant Pere de Vilamajor.
Encara queda alguna plaça disponible i les persones interessades poden escriure un correu electrònic amb les seves dades a info@comsoc.cat
La primera sessió del curs, va comptar amb la presència i participació del regidor de Comunicació, Jordi Sibina, que va donar la benvinguda a les persones participants i els va animar de cara a projectes futurs amb l'emissora local.
En Jordi Saula, col·laborador de Ràdio Vilamajor, també va ser-hi present per explicar els inicis de la ràdio local i animar a les persones inscrites a ser possibles col·laboradors de programades de l'emissora. I tot seguit, els hi va fer una visita guiada per les instal·lacions de la ràdio tot detallant les curiositats i els diversos espais d'aquesta.
A més, la jornada d'inici de la formació va coincidir un dia abans de la commemoració de Dia Mundial de la Ràdio, que es va celebrar el passat diumenge 13 de febrer.
Durant tots els dissabtes de 17 a 19 h, les persones inscrites gaudiran d'aquesta formació fins al 18 de juny de 2022.
El curs se centrarà a facilitar els coneixements, els recursos, els exemples, i les pràctiques necessàries per poder elaborar un projecte amb l'expressivitat pròpia del llenguatge sonor.
La metodologia de les sessions combinarà l'exposició de continguts, l'audició de materials, un diàleg permanent amb els i les participants, la pràctica sonora, i temps per a preparar el propi projecte. També hi haurà un treball col·laboratiu entre iguals, a través de diferents dinàmiques grupals, que permetrà compartir les habilitats i competències de les persones participants, compartir aprenentatges i intercooperar entre projectes.
El contingut del projecte ha d'estar relacionat amb l'Agenda 2030, que recull els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), i que tracten temes tan diversos com la igualtat de gènere, l'acció climàtica, i el consum i la producció sostenibles. Potser ara no tens clar com encaixar els teus interessos amb aquests objectius, si és així no pateixis, és normal! Envia'ns un WhatsApp al 717 70 58 67 i en parlem!
I en la darrera sessió del curs, es presentarà cada projecte públicament a través d'un programa de ràdio en directe al Porxo de Can Sauleda, que serà emès per Ràdio Vilamajor, en què rebrà el feedback d'experts en la matèria.