"Cal Cerdà: Un model d'agricultura ecològica al Vallès Oriental."
Des del Blog de sostenibilitat de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor compartim una nova entrada per aquest mes d'abril.
Una entrevista a Marçal Parera, un jove pagès i emprenedor que ha aconseguit transformar una explotació tradicional de cereals a Sant Antoni de Vilamajor en un referent de l'agricultura ecològica del Vallès Oriental.
El respecte al medi ambient i al dret de les persones a menjar aliments 100% saludables són dos dels principis que guien la seva manera d'entendre el conreu de l'horta, i, per coherència amb aquests valors, les quatre hectàrees que cuida només podien treballar-se de forma ecològica.
La finca es diu Cal Cerdà i les persones que hi treballen estimen la terra amb el cor obert. En Marçal ens apropa a la seva finca per parlar del model d'agricultura ecològica, l'impacte positiu de les pràctiques agràries, l'aprofitament dels recursos, la venda dels seus productes a través del seu punt de vista de la sostenibilitat.
Pots llegir l'entrevista sencera en aquest enllaç.
Consulta més informació sobre la finca Cal Cerdà i els seus productes a la pàgina web.