Una nova oportunitat per donar sang i plasma a Sant Antoni de Vilamajor amb la cinquena campanya de donació de l'any 2024

Dimecres, 9 d’octubre de 2024

Divendres 18 d'octubre de 2024, de 17 a 21 h, al Casal Sociocultural - Escoles Velles, inscripcions a https://donarsang.gencat.cat/ca/.

Aquest mes d'octubre tindrà lloc la cinquena campanya de donació de sang de l'any 2024 organitzada pel Banc de Sang i Teixits en el nostre municipi.

Com ja és habitual, el Casal Sociocultural - Escoles Velles serà l'equipament que acollirà aquesta nova jornada programada per:

  • Divendres 18 d'octubre de 2024, en horari de tardes, de 17 a 21 h
  • Les persones interessades a participar ja poden reservar hora a través del web https://donarsang.gencat.cat/ca/

Cada dia són necessàries 1.000 donacions a Catalunya, la demanda de sang és constant, no només en casos d'emergència. Cada dia, els hospitals i clíniques precisen sang o components sanguinis per atendre els seus malalts, ja que la majoria d'intervencions quirúrgiques i molts tractaments mèdics requereixen transfusions. Malgrat els avenços mèdics i tecnològics, ara per ara, la sang no es pot fabricar i tan sols es pot obtenir de les donacions altruistes de les persones.

Donar sang o plasma és un procés senzill, segur i assistit per professionals mèdics qualificats. Aquest petit gest pot marcar una gran diferència per a moltes persones que necessiten transfusions per avançar en els seus tractaments o per salvar la vida. Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, s'encoratja la ciutadania a participar i contribuir a aquesta causa solidària i de gran impacte social.

Darrera actualització: 9.10.2024 | 14:19